Ontdek onze diensten

/ IMENZ helpt bij de invulling van uw tijdelijke capaciteits problemen

/ Diensten

U zoekt:

  • een adviseur die u organisatieadvies kan geven. Of advies bij een complex dossier op beleidsmatig, juridisch, economisch terrein. Omdat u intern (financiële) capaciteit mist of omdat deze onvoldoende aanwezig is.

  • een onafhankelijke interim-manager of projectmanager voor de sturing en beheersing van de bedrijfsprocessen. Omdat u beleidsdoelstellingen wilt realiseren.

  • een sterke persoonlijkheid voor een tijdelijk invulling van een kwalitatief hoogwaardige financiële positie. Omdat u deze capaciteit mist, te maken hebt met langdurige uitval of om orde op zaken te stellen.

  • een tijdelijke leidinggevende, die stevig in de schoenen staat. Met ervaring op het terrein van bedrijfsvoering. Iemand met gevoel voor politieke verhoudingen. Omdat het veld waarin u opereert complex en dynamisch is.

Tijdelijke inzet van blijvende meerwaarde

IMenz levert interim-management en projectmanagement aan de publieke sector, zoals gemeenten, provincies, gemeenschappelijke regelingen, woningcorporaties en zorginstellingen. Branches die zich kenmerken door een grote dynamiek en/of een maatschappelijk geëngageerde omgeving.

Neem contact op
Gemeente Dongen
Gemeente Etten-Leur
Bibliotheek Theek 5
Gemeente Alphen-Chaam